Inici 2

Home » Inici 2

QUI SOM

L’associació catalana pels drets civils és una entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics com a plataforma d’actuació conjunta, per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport i per defensar els drets civils i denunciar la vulneració que està portant a terme l’Estat Espanyol.

L’objectiu és denunciar la vulneració els drets fonamentals a les persones represaliades degut al procés independentista. Defensa els drets civils a nivell universal, i vol donar veu també a altres persones i a les seves famílies que vegin        els seus drets civils afectats o vulnerats tant a Catalunya com a nivell internacional.

L’associació actualment està integrada per 18 famílies.

#NOESTEUSOLS

POSTAL_ADRECES3

EUROPE MAKE A MOVE

make a move 2

Des d’ACDC hem engegat la campanya 

Europe! Make a move.

Signa i envia les teves cartes a cinc mandataris europeus.

Convidem a la ciutadania a fer un enviament de cartes a cinc mandataris europeus seleccionats o bé per la seva influència, o bé per la seva sensibilitat amb el dret a l’autodeterminació.

Volem que els mandataris europeus sàpiguen que aquest és un moviment de la gent. Per això us demanem que us descarregueu les cinc cartes, les signeu, poseu el vostre DNI i les envieu a les adreces que consten a cada carta. Demostrem la força del llapis i el paper. Convertim la nostra impotència en potència!

I animeu a altra gent a fer el mateix!

ACTES CELEBRATS