Cadena humana al Gra de Fajol Petit. Faran el CIM!

Aquesta cadena humana és una activitat en favor dels presos i exiliats polítics catalans organitzada amb la col·laboració de diverses entitats com la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Bombers per la República i l’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC).

L’acció consistirà en una cadena humana estructurada per trams amb inici al peu del Gra de Fajol Petit i final al seu cim (2.567m).

El recorregut total és d’1.5 km i té un desnivell positiu d’uns 300 metres.

No serà una marxa, per tant, els participants es desplaçaran fins al seu tram i restaran al lloc indicat fins al final de l’activitat. Després tornaran pel mateix camí.
Una vegada els trams estiguin coberts, sortiran les fotografies emmarcades de tots els presos polítics i exiliats, que aniran passant de mà en mà fins al cim del Gra de Fajol Petit.

Indicacions

Aquesta cadena humana es porta a terme en una zona de muntanya; per això caldrà tenir especial cura de l’entorn, vetllar per la natura i també per la seguretat dels participants. 

Durant tot el recorregut hi haurà voluntaris degudament identificats per ordenar la gent per trams i garantir el funcionament correcte de l’activitat.

Hi haurà diversos punts de primers auxilis amb metges i infermers.

La cadena es realitzarà en silenci mentre les fotografies passin de mà en mà. Eviteu portar instruments de música i cantar eslògans o cançons. Recordeu que a la muntanya hi viuen diverses espècies protegides: procurem no alterar el seu hàbitat natural. Els visitants som nosaltres.

Inscripcions

http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=inscripcio&id_esdeveniment=747&crea_nou=1